Ferrari 12CILINDRI

Ferrari dezvăluie modelele 12Cilindri și 12Cilindri Spider: perfecțiunea V12 renăscută

29.04.2024 / text de Patch GT

Ferrari, etalonul pasiunii pentru mașinile cu performanțe excepționale, ne surprinde din nou cu lansarea a două noi modele care promit să redefinească standardul industriei auto de lux. Cu modelele lor 12Cilindri și 12Cilindri Spider, Ferrari îmbină perfecțiunea tehnică cu eleganța italiană pentru a crea două opere de artă pe patru roți.

Linii curate domină geometria Ferrari 12Cilindri, subliniind volumele care alcătuiesc un tot perfect interconectat. Flancurile ultra-curate se întind înapoi pe întreaga mașină dintr-o secțiune dihedrală. Aripile Ferrari 12Cilindri au fost sculptate cu o precizie geometrică extremă, toate liniile fiind rezultatul intersectării între volume și o abordare mai funcțională a formei, evitând nostalgicul. Sub capotă, atât modelul Ferrari 12Cilindri, cât și modelul 12Cilindri Spider ascund un motor de excepție: un V12 puternic de 6.5 litri, montat în spatele axei față, sub un capotă gigantă, menită să evidențieze mai dramatic compartimentul motor. Aceste mașini sunt o celebrare directă a semnăturii Ferrari: un V12 puternic și revoluționar. Cu 820 de cai putere, aceste modele ating 0-62 mph în 2.9 secunde și o viteză maximă de peste 217 mph.

Luxul și confortul interior sunt la fel de impresionante ca și performanța. Cabina este un amestec de materiale premium și tehnologie de vârf, creând o atmosferă exclusivistă. Scaunele sculptate oferă suport excelent și confort chiar și în cele mai lungi călătorii, iar ecranul tactil de mare rezoluție servește ca centru de control pentru funcțiile mașinii.

Modelele Ferrari 12Cilindri și 12Cilindri Spider sunt nu doar mașini de lux, ci adevărate opere de artă pe patru roți. Prin combinarea perfecțiunii tehnice cu eleganța italiană, Ferrari a creat două automobile care nu doar își depășesc predecesorii, ci și stabilesc noi standarde în ceea ce privește performanța, stilul și luxul în industria auto de lux.

„Ferrari: Conduce cu pasiune. Trăiește cu stil.”