Lexus LX570 – new model 2016

Lexus_LX_570_2016_autovision_01

Lexus a prezentat oficial in California pe 13 august 2015 noua generatie a modelului LX570, unul dintre reperele clasei SUV de lux. Modelul se adreseaza celor care cauta o masina cu capacitati offroad adevarate combinate cu un nivel de lux sofisticat.

Design-ul exterior este in concordanta cu noul stil in materie adoptat de Lexus pentru intreaga sa gama. Tehnologia LED este oferita standard pentru faruri, lampi de ceata si semnalizatoare. Insa adevaratele modificari fata de vechea generatie sunt mai mult in partea dotarilor si a transmisiei.

Noua transmisie automata in 8 trepte promite sa fie mai eficienta si mai performanta. De asemenea, noul Drive Mode Select deja existent pe alte modele Lexus, comandat direct de pe consola centrala, asigura adaptarea sistemului de suspensie la cele mai diverse forme de cai de rulare.

Motorul pe benzina V8 de 5,7 litri si 383 CP a ramas in program, gratie calitatilor sale exceptionale.

O noutate o reprezinta si Panoramic View Camera, sistem care ajuta soferul la manevrarea autovehiculului mai ales cand tracteaza un peridoc sau remorca de cai, asigurandu-i acestuia o vizibilitate sporita.

Mai multe amanunte despre noul Lexus LX570 puteti gasi in informatiile care au fost oferite de Lexus in kitul de presa Lexus LX570 sau in informatiile de produs Lexus LX570 oficiale.

Cei interesati de acest model, cat si de achizitionarea noului Lexus LX570, se pot adresa departamentului nostru de vanzari.