Lexus RX450h/350 – new generation 2016

Lexus-RX_450h_2016_autovision_02

Lexus demonstreaza inca o data prin noua generatie a modelului RX lansata la Salonul Auto de la New York ca are un cuvant greu de spus in segmentul SUV de lux. Noul RX a primit o noua infatisare si un interior complet nou. Cea de-a 4-a generatie a lui Lexus RX beneficiaza de un excelent tren de rulare si o tehnologie safety performanta ce contine inovativul sistem Lexus Safety System+.

Interiorul luxos si elegant ofera pasagerilor un rasfat maxim. Un HeadUp display color prezinta soferului toate informatiile necesare in trafic pentru o conducere cat mai confortabila fara a face rabat de la siguranta. Pasagerii din spate au mai mult spatiu pentru picioare decat in vechea generatie si se pot bucura si de o trapa panoramica restilizata, cu o suprafata usor marita.

Sub capota motorului, noul Lexus RX 350 este echipat cu puternicul V6 de 3,5 litri si 300 CP asistat de o cutie de viteze automata in 8 trepte. Pentru cei care prefera varianta hibrid, Lexus RX450 beneficiaza de motorul cu ciclu Atkinson V6 de 3,5 litri, cei 300 CP fiind obtinuti prin adunarea puterilor celor doua propulsoare (electric si benzina).

Lexus Safety System+ integreaza numeroase tehnologii ale sistemelor de siguranta active: Pre-Collision System (PCS), Lane Departure Alert (LDA), Automatic High Beam (AHB), Lane Keep Assist feature (LKA), Dynamic Radar Cruise Control , Adaptive High-beam System (AHS), Panoramic View Monitor (PVM), Blind Spot Monitor (BSM) si Rear Cross Traffic Alert (RCTA).

Mai multe despre noua generatie Lexus RX450h/350 puteti afla din kitul de presa pus la dispozitie de Lexus jurnalistilor la lansarea de la New York de la inceputul lunii aprilie 2015.

Cei interesati sa comande acest nou model se pot adresa departamentului nostru de vanzari de unde vor primi cele mai bune informatii.