cutie_portbagaj_thule_dynamic_m_negru_lucios_01

Thule Dynamic M Negru Lucios – Cutie portbagaj

Cod produs: TA6128

Oferta valabila in limita stocului disponibil

Pret: 2.760 lei (incl. TVA)

Seria de cutii Thule Dynamic este cea mai sportiva, aerodinamica si in acelasi timp cea mai eleganta serie de cutii portbagaj a producatorului suedez Thule.

  • Designul sportiv, aerodinamic incorporeaza o tehnologie ce optimizeaza fluxul de aer din jurul cutiei si cu o baza perfect compatibila cu acoperisul masinii.
  • Sistem de prindere instalat Thule Power-Click prevazut cu limitator al cuplului de strangere pentru un montaj rapid si sigur folosind doar o mana.
  • Sistem de deschidere Thule Dual-Side cu manere exterioare pentru o montare, incarcare si descarcare usoara.
  • Sistemul centralizat de inchidere garanteaza maximum de siguranta. Cheia Thule Comfort nu poate fi scoasa din incuietoare decat daca toate punctele de inchidere sunt securizate.
  • Proiectat pentru a fi pozitionat inspre partea din fata a masinii, aceasta cutie permite accesul deplin la portbagaj fara a atinge cutia.
  • Prevazut cu un material anti-derapant pe baza cutiei pentru o mai mare stabilitate a incarcaturii in timpul transportului.

PowerClick – prindere rapida – sistemul unic de montare patentat Thule de montare permite o montare rapida a cutiei portbagaj ndash; sigur si rapid. De asemenea, cutia este prevazuta cu un cuplu de torsiune pentru o fixare perfecta. Clemele de prindere se strang in jurul barei datorita celor 4 puncte din interiorul cutiei. Montarea completa se realizeaza in cateva minute. Clemele de prindere se centreaza in jurul barei in momentul inchiderii, pentru securitate maxima si o utilizare cat mai simpla. Compatibil cu bare de pana la 80 mm latime.

DualSide – deschidere pe ambele parti – o tehnologie patentata Thule, ce permite deschiderea cutiei de ambele parti. Aceasta tehnologie permite nu doar incarcarea si descarcarea simpla a bagajului dar si o montare mai simpla a cutiei portbagaj.

CentralLocking – inchidere centralizata – fiecare cutie portbagaj are mai multe puncte de inchidere pentru siguranta si protectie antifurt. Datorita acestui sistem, cheia nu poate fi scoasa din incuietoare decat daca toate punctele de inchidere sunt securizate.

DiffuserTechnology – tehnologie de optimizare a fluxului de aer – canalele de aer longitudinale si spoilerul de la baza minimizeaza rezistenta la aer si reduce vibratiile. Aceasta tehnologie este inspirata de masinile de Formula 1. Fixarea automata a incarcaturii: doar prin simpla inchidere a capacului cutiei, incarcatura va fi fixata si securizata automat prin simpla inchidere a cutiei datorita plasei de protectie integrate.

DualForce – sistem de inchidere/deschidere – un sistem, patentat Thule, cu arc ce permite deschiderea si inchiderea capacului cutiei cu o singura miscare.

Gama: Thule Dynamic
Culoare: Negru Lucios
Material: ABS
Greutate produs: 18 Kg
Greutate maxima suportata: 75 Kg
Volum: 320 L
Inaltime: 34 cm
Latime: 84 cm
Lungime: 206 cm
Dimensiuni interioare (L x l x h): 180 x 70 x 28.5 cm
Continut pachet: 1 x Cutie portbagaj
Tip montare: Pe barele transversale
Deschidere: pe ambele parti
Compatibilitate: WingBar
SlideBar (necesita adaptor T) > Adaptor obligatoriu : Thule T-Track 697-5
AeroBar
SquareBar
Sisteme siguranta: Inchidere centralizata
Sistem de prindere al cutiei: Power-Click
Suport de prindere a schiurilor in cutie: Adapter Required: Thule Box Ski Carrier Adapter 694-8
Lungime maxima schiuri: 180 cm
Numar maxim schiuri: 5-7
Numar maxim snowboard-uri: 4-5
Specificatii: Viteza maxima recomandata: 130 km/ora
Certificari: Certificat TUV
Corespunde normelor CityCrash
Observatii: Thule Dynamic M este vechea cutie Thule Dynamic 800
Dimensiuni (cm): 206 x 84 x 34 , Volum (L): 320

Pachetul contine:

– Cutie portbagaj cu material antiderapant
– Prinderi pe bare transversale
– Chingi pentru fixare bagaje