thule_excellence_negru_lucios_titan_metalic_03_3

Thule Excellence XT Negru Lucios/Titan Metalic – Cutie portbagaj

Cod produs: TA611906

Oferta valabila in limita stocului disponibil

Pret: 4.690 lei (incl. TVA)

Excellence reprezinta capodopera suedezilor de la Thule in segmentul cutiilor de portbagaj.

Este o cutie exclusivista din toate punctele de vedere, ce se bucura de un design de top (o combinatie de negru si argintiu metalizat), cat si de o aerodinamica de exceptie.

  • Sistemul centralizat de inchidere garanteaza maximum de siguranta. Cheia Thule Comfort nu poate fi scoasa din incuietoare decat daca toate punctele de inchidere sunt securizate.
  • Proiectat pentru a fi pozitionat inspre partea din fata a masinii, aceasta cutie permite accesul deplin la portbagaj fara a atinge cutia.
  • Include tehnologia Thule Box Light, sistem de iluminat automat care se activeaza/dezactiveaza atunci cand cutia este inchisa sau deschisa.
  • Include o invelitoare pentru a proteja cutia de zgarieturi si praf in timpul depozitarii.
  • Un design exclusiv cu o combinatie unica de 2 culori si o aerodinamica inovatoare ce optimizeaza fluxul de aer in jurul cutiei.
  • Fixare automata a incarcaturii: prin simpla inchidere a capacului, incarcatura va fi fixata si securizata automat datorita unei plase de fixare si opritor in caz de alunecare abagajelor in fata.
  • Sistem de prindere instalat Thule PowerClick prevazut cu limitator al cuplului de strangere pentru un montaj rapid si sigur folosind doar o mana.
  • Sistem de deschidere Dual-Side cu manere exterioare pentru o montare, incarcare si descarcare usoara.

PowerClick – prindere rapida – sistemul unic de montare patentat Thule de montare permite o montare rapida a cutiei portbagaj ndash; sigur si rapid. De asemenea, cutia este prevazuta cu un cuplu de torsiune pentru o fixare perfecta. Clemele de prindere se strang in jurul barei datorita celor 4 puncte din interiorul cutiei. Montarea completa se realizeaza in cateva minute. Clemele de prindere se centreaza in jurul barei in momentul inchiderii, pentru securitate maxima si o utilizare cat mai simpla.. Compatibil cu bare de pana la 80 mm latime.

DualSide – deschidere pe ambele parti – o tehnologie patentata Thule, ce permite deschiderea cutiei de ambele parti. Aceasta tehnologie permite nu doar incarcarea si descarcarea simpla a bagajului dar si o montare mai simpla a cutiei portbagaj.

CentralLocking – inchidere centralizata – fiecare cutie portbagaj are mai multe puncte de inchidere pentru siguranta si protectie antifurt. Datorita acestui sistem, cheia nu poate fi scoasa din incuietoare decat daca toate punctele de inchidere sunt securizate.

DiffuserTechnology – tehnologie de optimizare a fluxului de aer – canalele de aer longitudinale si spoilerul de la baza minimizeaza rezistenta la aer si reduce vibratiile. Aceasta tehnologie este inspirata de masinile de Formula 1. Fixarea automata a incarcaturii: doar prin simpla inchidere a capacului cutiei, incarcatura va fi fixata si securizata automat prin simpla inchidere a cutiei datorita plasei de protectie integrate.

DualForce – sistem de inchidere/deschidere – un sistem, patentat Thule, cu arc ce permite deschiderea si inchiderea capacului cutiei cu o singura miscare.

Gama: Thule Excellence
Culoare: Negru Lucios/Titan Metalic
Material: ABS
Greutate produs: 28 Kg
Greutate maxima suportata: 75 Kg
Volum: 470 L
Inaltime: 40 cm
Latime: 94 cm
Lungime: 218 cm
Dimensiuni interioare (L x l x h): 205 x 85 x 34.5 cm
Continut pachet: 1 x Cutie portbagaj
Tip montare: Pe barele transversale
Deschidere: pe ambele parti
Compatibilitate: WingBar
SlideBar (necesita adaptor T) > Adaptor obligatoriu : Thule T-Track 697-5
AeroBar
SquareBar
Sisteme siguranta: Inchidere centralizata
Sistem de prindere al cutiei: Power-Click
Suport de prindere a schiurilor in cutie: Adaptor optional : Thule Box Ski Carrier Adapter 694-9
Lungime maxima schiuri: 200 cm
Numar maxim schiuri: 6-8
Numar maxim snowboard-uri: 4-6
Specificatii: Viteza maxima recomandata: 130 km/ora
Certificari: Certificat TUV
Corespunde normelor CityCrash
Dimensiuni (cm): 218 x 94 x 40 , Volum (L): 470

Pachetul contine:

– Cutie portbagaj cu material antiderapant
– Prinderi pe bare transversale
– Chingi pentru fixare bagaje
– Plasa pentru fixare bagaje
– Husa protectie depozitare
– Manere interioare