Cutie portbagaj Thule Flow Negru Metalizat

13144

Oferta valabila in limita stocului disponibil

Pret: 2.952 lei (incl. TVA)

Thule Flow este cea mai aerodinamica cutie portbagaj, conceputa in special pentru impatimitii sporturilor de iarna, dar si pentru cei care vor o cutie de top, compacta, cu influente minime asupra dimamicii autoturismului.

Gratie inaltimii si designului, fluxul de aer din jurul cutiei a fost eficient optimizat, conferind o rezistenta la inaintare mai mica, concretizata intr-un consum redus de carburant si un nivel de zgomot la valori minime.

Inaltimea redusa, curbura usoara, si pozitia compacta o fac potrivita pentru majoritatea autovehiculelor. 

Desi e plata, proiectantii nu i-au neglijat utilitatea. Cutia are un volum decent, de 400l, putand sa transporte 6-8 perechi de schiuri cu o lungimea maxima de 210 cm, sau 2-3 snowboard-uri!!!

Se fixeaza rapid si sigur pe barele transversale, datorita sistemului Power Click. Ca masura de siguranta, pentru a face operatiunea de montare la momentul optim de strangere, acest sistem beneficiaza de limitator al cuplului de strangere.

Sistemul Dual-Side de deschidere al cutiei face mult mai comfortabila montarea, incarcarea si descarcarea sa.

Sistemul de inchidere centralizata in trei puncte ofera siguranta maxima. Cheia ergonomica Thule Comfort poate fi scoasa din butuc numai in momentul in care toate punctele de securizare sunt perfect inchise

Pozitia avansata de amplasare a cutiei pe plafonul masinii faciliteaza accesul total la portbagajul masinii, fara ca hayonul sa atinga cutia.

Volum (l) 400
Lungime cutie (cm) 226
Latime cutie (cm) 87
Inaltime cutie (cm) 31
Capacitate de incarcare (kg) 75
Greutate cutie (kg) 25
Sistem de prindere pe bare transversale
Deschidere pe ambele parti
Nr. maxim de schiuri 6-8
Nr. maxim de snowboard-uri 2-3
Culoare Negru Lucios
Tip prindere pe bare transversale
Dimensiuni: 226 x 87 x 31 (cm)
Cod produs: TA606000