Thule ProRide 591 – stoc epuizat

Thule_ProRide_591_autovision_04

Modelul a fost scos din productie si nu mai este disponibil.

Pret: 398 lei (incl. TVA)

Caracteristici tehnice

Material – aluminiu
Nr. biciclete ce pot fi transportate – 1
Diametru cadru  – pana la 100 mm
Antifurt suport – da
Antifurt bicicleta- da
________________________________________

Daca esti in cautarea celui mai sigur si ergonomic suport de biciclete cu prindere pe barele transversale, raspunsul este doar unul: elegantul Thule ProRide 591. Acest rafinat suport de gama premium, a iesit castigator într-un test recent cu suporturi de biciclete montate pe acoperişul maşinii, efectuat de ACE Lenkrad Auto Club Europa. Dintre cele cinci suporturi testate, Thule ProRide 591 a obţinut cel mai mare punctaj. Celelalte suporturi de biciclete testate au fost: d Frey Classic, Atera Giro AF, Fabbri Bici 2000 Alu, Alu Style şi MontBlanc Discovery. Suporturile au fost testate în mai multe categorii, printre care cele mai importante au fost: manipularea, montarea, conducerea şi City Crash. În cazul câştigătorului ProRide 591, ACE Lenkrad a subliniat, în special, rezultatele bune obţinute în categoria calitate, montare şi sistem antifurt pentru biciclete.

Suportul de bicicleta THULE PRORIDE 591 se monteaza de obicei pe barele transversale de aluminiu (Thule AeroBar, WingBar, SlideBar), dar si pe barele transversale rectangulare din otel, suportul de bicicleta avand inclus in pachet sistemele de prindere pentru ambele variante de bare transversale.

Design-ul unic al bratului de sustinere a suportului de bicicleta THULE PRORIDE 591 cuprinde o gama larga de cadre de bicicleta (de pana la 100 mm in diametru). Prin simpla manevra de rotire a rozetei atasata la talpa de sustinere anterioara, bratul de prindere va strange si fixa cadrul bicicletei cu usurinta, iar butonul de eliberare rapida va deschide instant falcile baratului, astfel incat bicicleta se va descarca rapid si cu un efort minim de pe suportul de bicicleta.
Rotile bicicletei se pozitioneaza automat in pozitia corecta, pe doua sine culisabile, echipate cu cureluse de prindere rapide, compatibile cu orice dimensiune de roata de bicicleta. Impreuna cu bratul de sustinere, ele fixeaza ferm pe pozitie bicicleta, nepermitand miscarea rotilor de pe suportul de bicicleta.

Sistemul de prindere a suportului de bicicleta THULE PRORIDE 591 de barele transversale este prevazut cu sistem antifurt cu cheie si poate fi montat pe oricare dintre parti, prin inversarea pozitiei talpii anterioare, cu bratul de sustinere.