64878_big

Thule VeloCompact 925 – Suport biciclete cu prindere pe carligul de remorcare – pentru 2 biciclete

Cod produs: TA925

Oferta valabila in limita stocului disponibil

Pret: 1.594 lei (incl. TVA)

Suportul se monteaza foarte uşor pe carligul de remorcare si include noi caracteristici precum sistemul ergonomic şi sistemul de cuplare universal. Daca va doriti o modalitate de transport a bicicletelor comod si in siguranta, excluzand modelele de suporti cu prinderea pe bare transversale sau pe haion, suportul de biciclete Thule VeloCompact cu montaj pe carligul de tractare este alegerea potrivita.

Noul suport de bicicleta Thule VeloCompact 925 combina functionalitatea impresionanta cu un design nou si inteligent, pastrand siguranta maxima.

Suportul se montează foarte usor pe carligul de remorcare si include noi caracteristici precum sistemul ergonomic si sistemul de cuplare universal.

Daca va doriti o modalitate de transport a bicicletelor comod si in siguranta, excluzand modelele de suporti cu prinderea pe bare transversale sau pe haion, suportul de biciclete ThuleVeloCompact cu montaj pe carligul de tractare este alegerea potrivita.

Thule VeloCompact beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari.

Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm. Pentru transportul bicicletelor de carbon sunt necesare adaptoarele Thule Acutight Knob 528, ce are incorporat un limitator al cuplului de strangere cu click si Thule Carbon Frame Protector 984 ce asigura ca presiunea de fixare sa fie distribuita pe o suprafata mare pentru a minimaliza riscul de daune

Realizat din materiale de cea mai buna calitate, bicicletele dumneavoastra vor calatori in siguranta, fiind fixate de cadru cu ajutorul unor brate special concepute, iar rotile fiind prinse cu ajutorul chingilor.

Fiind un sistem de tip platforma, suportul de bicicleta Thule VeloCompact 925 este prevazut cu suport de numar cu lampi de iluminare si semnalizari, iar accesul la portbagajul masinii nu va fi restrictionat deorece se poate rabata cu tot cu biciclete.

Culoare: Negru
Material: Aluminiu
Greutate produs: 14.1 Kg
Greutate maxima suportata: 46 kg
Greutate maxima pt. bicicleta: 25 Kg
Dimensiuni pliat: 106 x 66 x 30 cm
Dimensiuni nepliat: 130 x 56 x 76 cm
Latime: 56 cm
Lungime: 130 cm
Diametru cadru: 22 – 80 mm
Continut pachet: 1 x Suport de bicicleta
Tip montare: Pe carligul de remorcare
Numar biciclete: 2
Distanta intre biciclete: 19 cm
Suport de numar cu stopuri: Da
Priza electrica: 7 pini
Sisteme siguranta: Sistem antifurt pentru suportul de bicicleta > Inclus in pachet
Sistem antifurt pentru bicicleta > Inclus in pachet
Compatibilitate: Compatibil cu biciclete cu frane pe discuri
Certificari: Corespunde normelor CityCrash
Specificatii: Viteza maxima recomandata: 130 km/ora
Brat detasabil pentru prinderea bicicletei
Rabatabil cu bicicletele montate
optional – Thule VeloCompact Spare Wheel Adapter 924-1 pentru a monta pe masina cu roata de rezerva fixata pe usa din spate