Thule VeloCompact 926 – pentru 4 biciclete

Thule VeloCompact 926_4 biciclete_autovision_01

Pret: 2.720 lei (incl. TVA)

Caracteristici tehnice

In pretul produsului este inclus si adaptorul pentru a 4-a bicicleta – Thule 9261.

Atentie! Greutatea maxima pentru bicicleta transportata pe acest adaptor este 15 kg!

Nr biciclete ce pot fi transportate – 4
Lungime – 103 cm
Latime – 72 cm
Rabatabil cu biciclete – da
Mufa conectare – 13 pini
Sarcina – 60kg
Greutate – 22 kg
Diametru cadru – 22 – 80mm
Anti-furt suport – da
Anti-furt bicicleta- da

Noul suport de bicicleta Thule VeloCompact 926 combină funcţionalitatea impresionantă cu un design nou si inteligent, păstrând siguranţa maximă.

Suportul se montează foarte uşor pe carligul de remorcare si include noi caracteristici precum sistemul ergonomic şi sistemul de cuplare universal.

Daca va doriti o modalitate de transport a bicicletelor comod si in siguranta, exluzand modelele de suporti cu prinderea pe bare transversale sau pe haion, suportul de biciclete ThuleVeloCompact cu montaj pe carligul de tractare este alegerea potrivita.

Thule VeloCompact beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari.

Greutatea maximă pe bicicletă este de 25 kg, fara insa a se depasi sarcina maxima de 60kg!!.

Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm. Optional, se poate achizitiona noul sistem de prindere a cadrului bicicletei, Thule AcuTight Knob 528, ce are incorporat un limitator al cuplului de strangere cu click, pentru o fixare optima a bicicletei de suport. De asemeni, are si rol antifurt prin incuierea sa cu cheia.

Distanta de 25 cm dintre bicicletele montate, permite o mai buna pozitionare a acestora.

Realizat din materiale de cea mai buna calitate, bicicletele dumneavoastra vor calatori in siguranta, fiind fixate de cadru cu ajutorul unor brate special concepute, iar rotile fiind prinse cu ajutorul chingilor.

Fiind un sistem de tip platforma, suportul de bicicleta VeloCompact 926 este prevazut cu suport de numar cu lampi de iluminare si semnalizari, iar accesul la portbagajul masinii nu va fi restrictionat deorece se poate rabata cu tot cu biciclete.

COD:TA926