186547_big

Thule VeloCompact 926 cu prindere pe carligul de remorcare + adaptorul Thule 9261 pentru a 4-a bicicleta

Cod produs: TA926+TA9261

Oferta valabila in limita stocului disponibil

Pret: 3.201 lei (incl. TVA)

Noul suport de bicicleta Thule VeloCompact 926 (13 pini) combină functionalitatea impresionantă cu un design nou si inteligent, pastrand siguranta maxima. Suportul de biciclete Thule VeloCompact 926 este proiectat pentru transportul a 3 biciclete, impreuna cu Adaptorul Thule 9261, capacitatea de incarcare creste la 4 biciclete, greutatea maxima pentru bicicleta transportata pe acest adaptor fiind de 15kg!

In pretul produsului este inclus si adapatorul de a 4 a bicicleta – Thule 9261.

Atentie! Greutatea maxima pentru bicicleta transportata pe acest adaptor este 15kg! !

– Suportul se montează foarte usor pe carligul de remorcare si include noi caracteristici precum sistemul ergonomic si sistemul de cuplare universal.

– Daca va doriti o modalitate de transport a bicicletelor comod si in siguranta, excluzand modelele de suporti cu prinderea pe bare transversale sau pe haion, suportul de biciclete Thule VeloCompact cu montaj pe carligul de tractare este alegerea potrivita.

– Thule VeloCompact beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari.

– Greutatea maximă pe bicicletă este de 25 kg, fara insa a se depasi sarcina maxima de 60kg! ! .

– Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm. Optional, se poate achizitiona noul sistem de prindere a cadrului bicicletei, Thule AcuTight Knob 528, ce are incorporat un limitator al cuplului de strangere cu click, pentru o fixare optima a bicicletei de suport. De asemeni, are si rol antifurt prin incuierea sa cu cheia.

– Distanta de 25 cm dintre bicicletele montate, permite o mai buna pozitionare a acestora.

– Realizat din materiale de cea mai buna calitate, bicicletele dumneavoastra vor calatori in siguranta, fiind fixate de cadru cu ajutorul unor brate special concepute, iar rotile fiind prinse cu ajutorul chingilor.

– Fiind un sistem de tip platforma, suportul de bicicleta Thule VeloCompact 926 este prevazut cu suport de numar cu lampi de iluminare si semnalizari, iar accesul la portbagajul masinii nu va fi restrictionat deorece se poate rabata cu tot cu biciclete.

Culoare: Negru/Gri
Material: Aluminiu
Greutate produs: 18.9 Kg
Greutate maxima suportata: 60 kg
Greutate maxima pt. bicicleta: 25 Kg
Dimensiuni pliat: 103 x 74 x 35 cm
Dimensiuni nepliat: 126 x 74 x 80 cm
Latime: 74 cm
Lungime: 126 cm
Diametru cadru: 22 – 80 mm
Continut pachet: 1 x Suport de bicicleta
Tip montare: Pe carligul de remorcare
Numar biciclete: 4
Distanta intre biciclete: 19 cm
Suport de numar cu stopuri: Da
Priza electrica: 13 pini
Sisteme siguranta: Sistem antifurt pentru suportul de bicicleta > Inclus in pachet
Sistem antifurt pentru bicicleta > Inclus in pachet
Specificatii: Viteza maxima recomandata: 130 km/ora