DACIA Logan MCV 2013

Acest autoturism spatios de cinci locuri este proiectat pentru clientii care caută o masina practica, spatioasa (atât în spațiul pentru pasageri și volumul de încărcare) pentru utilizarea de zi cu zi și de petrecere a timpului liber. Designul său atractiv și caracteristici moderne, fac din el un plus de valoare la cea mai recentă generație de automobile Dacia.

Noua Dacia Logan MCV dispune de noua identitate de design Dacia, cu accent pe forta si robustete.

Logan MCV se mândrește cu un design atractiv, precum și o capacitate de încărcare de top (573 de litri, cu scaunele din spate in pozitie standard și 1518 litri cu bancheta spate pliata) și dimensiuni exterioare generoase (4,49 metri lungime, cu 430 mm mai mult decat noul Sandero), cu capacitatea de a transporta obiecte de până la 2,7 m lungime. Deci, un vehicul capacitate maximă (MCV), la numele său adevărat, cu interior flexibil și spațios, toate la prețuri de automobile de oraș.

La fel ca noile Logan si Sandero, Logan MCV vine cu o gamă de două motoare pe benzină: 1.2 16V 75, versatile și economice, atât în ceea ce privește prețul inițial de achiziție și costurile de funcționare, precum și de noul motor TCe 90, un trei cilindri pe benzina supraalimentat care intruchipeaza excelenta propulsie grupului Renault.TCe 90 cântărește cu 15 kg mai puțin decât un motor convențional cu putere echivalentă.

Logan MCV va fi disponibil si cu motorul diesel 1.5 dCi 90 CP.

Prin combinarea unui consum redus de combustibil cu un volum de încărcare de 573 de litri, noul Logan MCV ofera cel mai bun raport între economia de combustibil și capacitatea de încărcare.