Toyota Land Cruiser 200 V8 – new model 2016

Toyota_LC200_V8_2016_autovision_22

Toyota a prezentat in premiera primele informatii si imagini cu modelul 2016 Toyota Land Cruiser 200 V8.  O schimbare asteptata de clientii Toyota, dar potrivit primelor informatii, de acest nou model vor beneficia numai clientii din Australia, SUA, Africa de Sud si Orientul Mijlociu. Motivul este foarte simplu: Toyota nu a dorit modificarea motorizarii turbodiesel EURO 5 existente (4,5 litri si 272 CP).

Noul LC200 V8 se prezinta cu un upgrade esential exterior si interior, noi standarde la capitolul siguranta si un tren de rulare cu modificari majore.

Prezentarea oficiala a fost facuta pentru motorizarea pe benzina V8, 5,7 litri si 381 CP, aceeasi cu cea disponibila pe vechiul model. Transmisia automata insa este complet noua. Cu 8 trepte, aceasta va asigura o eficienta mai buna a schimbarii rapoartelor in timpul accelerarii, precum si un consum mai mic de carburant, decat in cazul fostei transmisii automata in 6 trepte.

La capitolul noutati poate fi inclus si sistemul Offroad Turn Assist. Acesta permite intoarcerile in spatiile stramte din offroad, blocand roata spate din interiorul virajului, transformand-o intr-un adevarat „pivot”.

Comunicatul oficial Toyota pentru presa il puteti consulta aici.

Cei interesati pot contacta echipa noastra de vanzari pentru informatii si eventuale pre-comenzi.