Toyota RAV4 – new generation no.5

Toyota a lansat la Salonul Auto de la Paris din toamna anului 2018 cea de-a 5-a generatie a modelului RAV4. Ca pionier al segmentului SUV compact, fortata sa tina pasul cu aproape toti constructorii de automobile, Toyota RAV4 vine cu o platforma complet noua TNGA (Toyota New Global Architecture). Au fost cautate solutii constructive pentru reducerea la maxim a inaltimii centrului de greutate, au fost folosite materiale cat mai usoare, urmarindu-se de asemenea si un raport al distributiei greutatii cat mai aproape de perfectiune: 51%/49% (fata/spate). Toyota a obtinut un excelent raport al greutatii si in jurul axei longitudinale (stanga/dreapta).

La motorizari, Toyota propune pentru noul RAV un motor pe benzina nou, de 175 CP, oferit atat cu transmisie manuala, cat si automata (CVT). Pentru cine doreste o motorizare si mai economica, va exista un motor hibrid nou de 222 CP. Ambele motorizari vin cu tractiune integrala permanenta, dar si numai cu tractiune 4×2 (fata).

In Romania, noul RAV4 poate fi comandat deja prin Auto Vision, firma noastra oferindu-va cele mai bune cotatii de pret si cele mai rapide termene de livrare. Nu ezitati sa contactati unul dintre consultantii nostri de vanzari.

Kit presa Paris 2018
Lista preturi Romania – Toyota RAV4 Benzina – decembrie 2018
Lista preturi Romania – Toyota RAV4 2.5 Hybrid – decembrie 2018